Investeer in professionele ontwikkeling en een positieve werksfeer!

team, friendship, group-4529717.jpg

Inhoud

Heb jij als werkgever ook goede voornemens hoog op de agenda staan? Wil jij het welzijn én de effectiviteit van je team verbeteren? Een geweldige manier om dit te bereiken is het organiseren van een inspirerende teamdag met een training met MapsTell. Deze training biedt niet alleen inzicht in individuele gedragsvoorkeuren, maar bevordert ook de onderlinge samenwerking, verbetert de communicatie en verhoogt het werkplezier in je team.

Digitale vragenlijst 

Twee weken voor de training ontvangt elke deelnemer een digitale vragenlijst waarmee de persoonlijke gedragsvoorkeursstijl wordt vastgesteld. In de training leer je veel over jouw eigen gedrag, herken je de andere gedragsstijlen, ontdek je jouw sterke eigenschappen maar ook jouw valkuilen en hoe anderen het gedrag kùnnen zien. We gaan aan de slag met perceptie, hoe we besluiten nemen, taak- en mensgericht, extravert en introvert, en hoe jij reageert in je actieve stijl en instinctieve stijl op een goede en een slechte dag. Een interactieve en zeer leerzame training waarbij de onderlinge verbinding van de medewerkers in jouw team voorop staat. De training en de uitkomst van jouw persoonlijke voorkeursstijl is niet alleen verhelderend voor de collega’s maar ook voor jou, als leidinggevende.  Door inzicht te krijgen in je eigen gedragsstijl, kun je als leidinggevende een voorbeeld stellen en de effectiviteit van je team vergroten. Elke medewerker ontvangt zijn eigen Personal Map en de verdiepende Routebeschrijving en met leuke oefeningen erkennen en verkennen jouw medewerkers hun plek in het team.

Betere samenwerking

Het identificeren van de verschillende gedragsvoorkeursstijlen binnen het team legt de basis voor een betere samenwerking, is voor sommigen een feest van herkenning en voor anderen een eye-opener. Jouw teamleden leren elkaars sterke punten en uitdagingen kennen, wat de communicatie aanzienlijk verbetert. Een dergelijke bewustwording leidt tot meer begrip tussen teamleden en een soepele samenwerking.

Harmonie

De MapsTell training gaat verder dan alleen het begrijpen van individuele voorkeursstijlen. Het moedigt teamleden aan om zich aan te passen aan elkaars voorkeuren, wat leidt tot een meer harmonieuze werkomgeving. Het resultaat? Een team dat niet alleen effectiever samenwerkt, maar ook geniet van de gezamenlijke inspanningen.

Productief

Door jezelf en je teamleden bewust te maken van jullie persoonlijkheidsstijlen, creëer je niet alleen een productievere werkomgeving, maar ook een werkomgeving waarin het plezierig werken is. Een teamdag met de MapsTell training als middelpunt is niet alleen een investering in professionele ontwikkeling, maar ook in de positieve werksfeer.

Kennismaken?

Wil jij zelf ontdekken hoe MapsTell jouw team kan transformeren? Ik ben heel erg enthousiast over MapsTell en ik weet zeker dat jij en jouw teamleden dat ook zijn na de teamdag. Wellicht is het tijd voor een kennismakings-kop koffie? Samen bouwen we aan een inspirerend en succesvol 2024!

Scroll naar boven