Over mij

Henriette Slagboom PuurProgres MapsTell trainer

Welkom op mijn website! Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Henriëtte Slagboom. Naast mijn huidige werk als projectmanager Informatisering en Automatisering, geef ik vanuit mijn eigen bedrijf PuurProgres coaching en training met MapsTell.

Mijn carrière

Ooit ben ik mijn werkende carrière begonnen als reisadviseur, ik heb vervolgens jaren gewerkt als managementassistente en  communicatieadviseur/woordvoerder in de crisisorganisatie. De kennis en ervaring uit deze functies én uit mijn huidige rol van leidinggeven aan projectteams en het neerzetten van een mooi projectresultaat, heb ik aardig wat skills die ik met veel enthousiasme toepas in mijn rol als gecertificeerd MapsTell guide.

MapsTell trainer/coach

Ik heb een aantal MapsTell trainingen gevolgd en was direct super enthousiast over deze methodiek. Samen de reis maken over de associatieve kaart van de Wereld van Verschil van MapsTell en onderzoeken hoe je met totaal verschillend gedrag beter met elkaar kunt samenwerken en communiceren. “Maak ik binnenkort met jou de reis over de Wereld van Verschil?”

Microsoft Teams Trainer 

Bij de organisatie waar ik werk ben ik me gaan specialiseren in Teams trainingen omdat er simpelweg behoefte aan is. Daarbij heb ik de organisatie in 2021 getraind in de overgang naar Windows 10 en het werken met Office 365. Kortom veel kennis opgedaan en deze kennis deel ik graag met veel enthousiasme. “Iets voor de organisatie waarin jij werkt?” Lees alles over de Microsoft Teams Training

Gecertificeerd Mapstell Guide

Ik ben gecertificeerd MapsTell Guide. Hiermee mag ik de MapsTell training verzorgen en werk ik met de mooiste materialen.

Professioneel dashboard 

Ik werk vanuit een professioneel dashboard waarmee ik een digitale vragenlijst stuur naar elke deelnemer. Tijdens de training bekijken we het resultaat en jouw plek op de kaart. Ook voor coaching is deze methodiek goed in te zetten. MapsTell heeft mooie tools en materialen om de sessies te verrijken.

Training op maat

Alles is op maat te maken. We gaan eerst in gesprek over de wensen en behoeften. Dan maken we een voor jou passend plan van aanpak en gaan we aan de slag!

Guide netwerk

Als MapsTell Guide maak ik deel uit van een netwerk van meer dan 250 guides over de hele wereld die op een leuke manier bezig zijn met een serieus onderwerp namelijk het menselijk gedrag. 

Henriette Slagboom MapsTell guide

Mijn missie

Het maximaliseren van persoonlijke en professionele groei door middel van training en coaching

Mijn doel is  jou te voorzien van de nodige vaardigheden, kennis en mindset om jouw persoonlijke doelen te bereiken en dat je een succesvolle bijdrager bent aan jouw professionele omgeving. Door gebruik te maken van de MapsTell methode gaan we kijken waar je nu staat en wat je nodig hebt om er te komen. We onderzoeken je voorkeursgedragsstijl en ontdekken zo jouw plek op de kaart. We bekijken je sterke punten, maar ook jouw valkuilen én hoe anderen jou kunnen zien. 

Mijn Missie is 

Empowerment

Mijn missie is om jou te empoweren, ongeacht je achtergrond, je ervaring of je huidige niveau van zelfvertrouwen. Ik geloof dat ook jij het vermogen hebt om te groeien en jouw dromen waar te maken.

Vaardigheden ontwikkeling

Mijn missie is om jouw persoonlijke en/of professionele leven te verbeteren door middel van het geven van praktische tools. Ik kan je helpen met communicatieve vaardigheden, time management, leiderschap, jouw plek in je team verbeteren en nog veel meer.  

Mentale veerkracht

Mijn missie is om van jouw mentale veerkracht te versterken zodat je beter om kunt gaan met uitdagingen, stress en veranderingen in jouw leven. Het ontwikkelen van een positieve mindset en zelfbewustzijn staat centraal in de  training en de coachtrajecten. 

Zelfontdekking

Mijn missie is om jou aan te moedigen om jezelf beter te leren kennen, jouw sterke punten te ontdekken en bewust te worden van jouw persoonlijke waarden en ambities. Dit gaat je helpen  om weloverwogen beslissingen te nemen en een richting te vinden die bij jou past.

Levenslang leren 

Mijn missie is om je aan te moedigen om jouw groei voort te zetten na het voltooien van de training én om continu nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Het is niet beperkt tot een kortstondige training, maar omvat jouw levenslange leerproces.

Positieve impact

Mijn missie is je helpen om jouw volledige mogelijkheden te bereiken. Ik hoop zo een positieve bijdrage te leveren aan jouw leven. Ik geloof dat individuele groei bijdraagt aan een betere samenleving als geheel.

Een begripvolle Wereld

Mijn missie is mijn steentje bijdragen in een begripvolle wereld waar we in harmonie met elkaar leven, wonen en werken, ook al verschillen we van gedrag. 

Kortom, mijn missie is om jou te inspireren, te empoweren als individu maar ook jouw plek in een  team te versterken. Ik wil je helpen met de nodige tools om jouw leven en carrière in eigen handen te nemen. En bij te dragen aan een Begripvolle Wereld van positieve veranderingen en jouw succes!

Henriette Slagboom 

Menu
Privacybeleid
Contact
MapsTell
Wat is de MapsTell methode?
Klik hier
Training MapsTell
Zet jij jezelf en je team op de kaart?
Klik Hier
Microsoft Teams Training
Gebruik je Teams maar ben je nooit getraind?
Klik Hier
Coaching
Ik help je graag op weg!
Klik hier
Even voorstellen
Ik ben Henriette Slagboom en stel me graag even voor
Klik Hier
Previous slide
Next slide
Scroll naar boven